DIY Houten Bouwpakket

HomeWebshopInfoContactMijn accountGastenboekWinkelLevering en KostenLinksZakelijk

Webshop » Attracties » Draaimolen - Ugears

Draaimolen - Ugears

4820184121072 Draaimolen - Ugears
4820184121072 Draaimolen - Ugears4820184121072 Draaimolen - Ugears4820184121072 Draaimolen - Ugears4820184121072 Draaimolen - Ugears

€ 49,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Draaimolen

Rond en rond en terug naar waar het allemaal is begonnen ... Maak een reis naar je jeugdherinneringen met het mooie nostalgische model van Ugears, de carrousel.

Dit uitstekende model is een Ugears-blik op de klassieke draaimolen, geïmplementeerd in hout van topkwaliteit, de vertrouwde en geliefde kermisattractie wordt gepresenteerd met een zeer gedetailleerd ontwerp. Hier vindt u twee soorten carrouselpaarden die op en neer schommelen terwijl het model draait. De kern van het model is een middenpaal die in een richting draait die tegengesteld is aan het hoofdplatform, waardoor het lijkt alsof de carrousel sneller draait dan hij in werkelijkheid is en de fascinerende dynamiek van de hele constructie creëert. De paal stijgt over het dak waardoor het visueel delicater wordt en tegelijkertijd meer volume geeft. Voeg kleine vogels toe die over het dak van de carrousel zweven, samen met decoratieve vliegende lantaarns en je voelt misschien de geur van hotdogs en suikerspin! 

Wat de technische aspecten betreft, is de Ugears-carrousel gebaseerd op hetzelfde principe als de meeste zelfrijdende modellen van Ugears: alle delen van de puzzel worden zonder lijm of extra gereedschap met elkaar verbonden en de bewegingsenergie wordt geleverd door een rubberen bandmotor. De carrousel heeft een opwindsleutel onder de basis die spanning geeft aan de rubberen banden die aan de hoofdas zijn bevestigd. De slinger schakelt langs de as en maakt de beweging van de modules en details soepeler. De hoofdas is verbonden met de centrale paal via het planetaire tandwiel dat ervoor zorgt dat deze draait in de richting tegengesteld aan het hoofdplatform. Het dak is ook bevestigd aan de hoofdas en krukassen waardoor de paarden op en neer gaan terwijl ze rond de centrale paal draaien. 

Het is erg leuk om het model in beweging te observeren, maar als je een van die mensen bent die graag met hun handen kijkt, kun je de carrousel handmatig draaien. Hierdoor kunt u elk detail in slow motion onderzoeken en krijgt u een volledig begrip van hoe het mechanisme werkt.

Gemaakt van duurzame hoogwaardige houten materialen, is Ugears Carousel een perfect cadeau voor iemand die de dagelijkse stress wil omzeilen en een paar uur de zorgeloze magie van de beurs wil ervaren. Stel het samen, wind het op en we garanderen dat je die muziek zult horen, de bruisende sfeer van de vakantiebeurs zult voelen en onthoud hoeveel vreugde het was om met je favoriete paard te rijden op zijn vrolijke rond- en rondreis!

Modelmaat : 210*210*260 mm 
Verpakkingsmaat : 378*170*42 mm
Aantal onderdelen : 305
Schatting bouwtijd : 6 uur
Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacy- & Cookiebeleid
Webshop software: EasyWebshop.be